Love planning trips to Japan?
Obsessed with Japanese language and culture?
Then join us for our Online Japanese Language and Culture Party
Would you like to:
★ Learn to play a short taiko drumming piece?
★ Create some cool manga characters after only one drawing lesson?
★ Learn something new about Japan?
★ Hang out with Japanophiles and make new Japanese-speaking friends?
Here is what you are going to get:
A full day of fun and connecting with Japanese speakers from around the world! Make new friends. Spend the day talking about your love for Japan. Share stories of your time in Japan and get recommendations for your next trip there!
★ Online platform allowing you to join us from anywhere in the world.
★ Experienced and qualified instructors and teachers
★ Several hours of activities through the day
★ Culture and learning activities
Bonus #1 recording of the event for you to re-watch in your own time.
Bonus #2 Facebook group to share your questions in our community.
Bonus #3 Invitation to join our Community Membership.
Here are the event details:
Saturday 5th June, 11am - 6pm (UK).
Tickets are only £40 for the whole day of activities (20% of each ticket sale is going to our chosen charity MIND)
Make the payment and you will get instant access to the event access information.
11am (10 min) Opening with Jess
11.10 - 12.10am (1 hr) Kimono/Yukata fashion show and talk on the dress of Shinto deities in manga comics with Saeko sensei
12.15 - 1pm (45 min) Learn from a native! Pro-Japanese Illustrator! Manga/Anime Basic Drawing with Koko sensei
1.05 - 1.50pm (45 min) Lunch together and Japanese Quiz with Naoko sensei
1.55 - 2.25pm (30 min) Japanese Conversation session for all levels
2.30 - 3.30pm (1 hr) Japanese drumming with Tsuchigumo Daiko
3.35 - 4.35pm (1 hr) Calligraphy with Tsukiho sensei
4.40 - 5.40pm (1 hr) Yoga in Japanese with Kyoko sensei
5.45 - 6pm (15 mins) Japanese Conversation session for all levels
6pm - 6.05pm (5 mins) Closing celebration and photo
No, you don't. We will organise events suitable for all levels. Some sessions like the Japanese Conversation sessions will be split into ability groups. We will even have a beginner Japanese class included. Everyone is welcome!
Yes! It will be the same Zoom link for the whole day, just pop in and out to attend the session that interest you the most. The day will be recorded, so if there is anything you want to see but cannot attend live, the recording will be available to you for you to watch here in your hub.
Yes, everyone is welcome!
Tickets for this event are non-refundable.
The schedule for the weekend may be subject to change. Lesson times given above are subject to change and a finalised schedule will be emailed to attendees around two days before the event.
Your information will be used to contact you regarding the event.
You will be added to the event email list (don’t worry, we will only ever share relevant information).
We will not share or sell your personal information.
You can unsubscribe at any time.
Yes, I'd like to receive your emails. Please add me to your email list.